Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları bünyesı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların başlıca özellikleri adidaki gibidir:

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + karakol seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı düzgün sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını kurmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

ve kontrolleri dokumalmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son mertebe ilgi edilmektedir. Medyaya yansıtaç ve yangın kapısı nedenli dirilik zayiatının olması bu konuya niçin önem verilmesi gerektiğinin en önemli hunıtıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak Yangın Merdiveni Kapısı veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page